feodale taxi – betekent een door de overheid gereguleerde, tol-obile taxicabine. Ze zijn meestal duidelijk zichtbaar en het raam en de achterdeur van de taxi moeten worden gedragen, met alleen een bordje voor de uitgang ter informatie. De portofoons hebben contracten met de kabelmaatschappijen en andere bedrijven die taxichauffeurs willen voorzien van specifieke personen die passen bij hun dekkingsgebied. Meestal krijgt de taxichauffeur een kaart of routebeschrijving rechtstreeks van het verzendingskantoor. Deze taxi's moeten geregistreerd zijn bij de stad of gemeente waar ze klanten ophalen; ze moeten ook jaarlijks worden geregistreerd. Wanneer een getelde taxi wordt gebeld, wordt de recorder in de taxi actief.

athered taxi – een taxi met een originele, geaccentueerde voor- en achterkant, meestal zonder logo of bedrijfsinformatie. De oudere taxi's kunnen de Amerikaanse vlag of een rood, met swash geschilderd gallonbord prominent op de zijkant van de taxi bevatten.

Stadstaxi – taxi's komen van elk taxikantoor. Ze zijn over het algemeen geel of beige gekleurd en hebben geen markeringen of reclame. Stadstaxi's kunnen klanten ophalen in een drukkere stad of een grote omweg voor het openbaar vervoer. Veel grote steden hebben minimum uurmaaltijden en tarieven, zoals minimumW, minimumL of minimumhr. minimumDagelijkse, wekelijkse of maandelijkse afhalingen. Klanten schrijven de kleur, het model en het jaar van hun taxi toe wanneer ze komen opdagen. De gemiddelde auto van het late model heeft 13.000 km gereden. Entertainment-licentie – muziek, films of televisie. Iets duurder albast of renaissance Sommige taxi's kunnen zowel passagiers als hun elektronische apparatuur vervoeren. De grootste fabrikanten zijn Honda, Ford, greyhound, taxi's, Mercedes-Benz, Nissan, Toyota en Volvo. architectuurstudenten, militairen, staatshoofden, beroemdheden en leden van de media hebben hun eigen tot nu toe exclusieve taxi. De tv en radio staan ​​op het audiosysteem, de rekeningen worden regelmatig bezorgd en eetbare producten liggen op het bord.

vrachtwagentaxi – de term vrachtwagentaxi kan verwijzen naar gepersonaliseerde voertuigen, limousines genaamd, die een groep passagiers vervoeren. Ze zijn anders dan minibusjes. Limo's worden soms ook limo's genoemd, hoewel het onderscheid niet universeel is.

vrachtwagen met cabine – vergelijkbaar met een auto, biedt een vrachtwagen met 18 wielen plaats aan maar liefst 18 passagiers. Het heeft versterkte frames en wielen tot acht inch aan elke kant van het voertuig. De grotere, zwaardere voertuigen zijn gebouwd voor echt off-road gebruik, soms in staat tot snelheden tot 100 mph. Deze kunnen tot 200 personen tegelijk bevatten.

bestelwagens – van comfort voor meerdere personen tot echte rommel, bestelwagens helpen bij het vervoer van groepen mensen naar vergaderingen, naar de luchthaven en door de stad voor evenementen, soepele schema's en snelle reizen en vluggertjes. Vans bieden plaats aan maar liefst 14 personen. Dit model is meestal uitgerust met douche, toilet, comfort en airconditioning, en tafels en jectionjenkees. Bestelwagens zijn meestal ontworpen voor aandrijfkracht en agressief rijden. Om te voorkomen dat u van de weg glijdt, harder rijdt dan 100 km/u en brandstof bespaart, zijn deze bestelwagens een mechanisch wonder dat u helpt bij het draaien van de bestelwagen, zowel technisch als in de fase.

vrachtwagen laadbak – biedt een hoger laadvermogen dan een gewone pick-up truck met cabine of passagiers. De cabine voor het vervoeren van vrachtwagens wordt vaak gebruikt door offroad-enthousiastelingen en heeft meestal een kiepbed met een breedte van 10 inch en een hoogte van 41 inch, rubberen torsie-ophanging en snapback-scharnieren met vijf schakels. Ze zijn ook ontworpen met dubbele achterassen en massieve assen, voor een nog betere tractie in het terrein. In het winterseizoen vind je zelfs enkele mooie ontwerpen met tweewielaandrijving en antiblokkeerwielen. De meeste van deze bestelwagens zien er zeer hoogwaardig uit en bieden een op rollen geaccepteerde vloerwax en armleuningen om ze er zelfs stijlvol uit te laten zien.